Föreläsning

2013 tog jag ett för mig faktiskt livsavgörande beslut. Att ta tillbaka kontrollen.

Jag beslutar mig för att separera för gott från kontrollerande män och satte därmed stopp för år under andras kontroll. Den här föreläsningen föddes när jag under den här tiden försökte förstå hur allt hänger ihop och började skriva min livshistoria. När jag läste det jag skrivit tänkte jag att den här tjejen är det väl ingen som vill läsa om så jag la bokidén på hyllan. I stället använde jag min röst och historia till att skriva låtar till ett country album som jag spelade in i mitt älskade Helsingfors. Ur detta skapade jag föreläsningen ”Trust Me-vem kan man lita på” där jag sjunger och berättar om resan från otrygg landortstjej till 90-talets miljonsäljande technodrottning”.

”Trust Me – vem kan man lita på”

2013 tog jag ett för mig faktiskt livsavgörande beslut. Att ta tillbaka kontrollen.
Jag beslutar mig för att separera för gott från kontrollerande män och satte därmed stopp för år under andras kontroll. Den här föreläsningen föddes när jag under den här tiden försökte förstå hur allt hänger ihop och började skriva min livshistoria.

Event

Planerar ni ett event och behöver en eventkoordinator eller bollplank? Jag har lång erfarenhet av arrangemang stora som små, ett brett kontaktnät av artister och olika typer av leverantörer.
Jag åtar mig allt ifrån att vara med som bollplank under processen till att projektleda underhållningen av eventet.

Pandora

1993 var året det hela startade med låten "Trust Me" som blev den mest sålda singeln det året. 1996 skrev jag ett världstäckande avtal med Universal Records i Tyskland och sålde snabbt guld och platina runt om i världen. 1996 var året som jag åkte till Japan första gången och första albumet som släpptes där sålde mer än 700 000 exemplar.

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Google+

Back to top