Föreläsning

För tre år sedan tog jag det viktigaste beslutet i mitt liv. Jag måste ta tillbaka kontrollen!
Jag beslutar mig för att separera för andra gången från en kärlekslös missbruksrelaterad relation och satte därmed stopp för år under andras kontroll. Den här föreläsningen är en del av ett större projekt där jag samtidigt som jag skriver min biografi, föreläser och spelade in ett akustiskt album i Helsingfors. Men den här gången under mitt eget namn, Anne Li.
Jag blandar berättandet med privata bilder från min 25 åriga artist karriär och ackompanjerar mig själv på gitarr när jag sjunger mina egna ännu outgivna sånger.

Svenska artisten Pandora har en fantastisk internationell karriär med 6 miljoner sålda skivor runt om i världen och 19 -guld och platina utmärkelser i ryggen. Detta gör henne till en av Sveriges bäst säljande soloartister genom tiderna! ”En pionjär i sin genre” enligt Anna Charlotta Gunnarsson känd svensk kulturskribent med egna radio programmet ”pop & politik”.

”Jag vill berätta om människan bakom artisten, hur livet som artist ser ut på riktigt, bakom topplisteplaceringar och de flotta mingelbilderna. Jag vill visa det oerhörda arbete och privata kaos som ligger bakom det resultat publiken ser. Jag vill berätta om motgångarna, konkurs, rättegångarna, samhällstjänsten, männen, kärleken, recensionerna, och hur jag tog tillbaka den ekonomiska kontrollen och började vinna seger efter seger! Men mest av allt vill jag så ett litet frö av hopp till dig som inte vågat ta steget fullt ut där du står just nu”

”Trust Me – vem kan man lita på”

Den här föreläsningen är en del av ett större projekt där jag skriver min biografi och arbetar med ny musik samtidigt som jag tar det viktigaste beslutet i mitt 44 åriga liv och 20 åriga artistkarriär. Att ta kontrollen. Att själv ta över rodret i det som är mitt liv. Att vända skeppet och styra åt det håll mitt hjärta vill. Att erövra sitt liv och göra sig av med energitjuvar. Att bli fri!

Event

Planerar ni ett event och behöver en eventkoordinator eller bollplank? Jag har lång erfarenhet av arrangemang stora som små, ett brett kontaktnät av artister och olika typer av leverantörer.
Jag åtar mig allt ifrån att vara med som bollplank under processen till att projektleda underhållningen av eventet.

Pandora

1993 var året det hela startade med låten "Trust Me" som blev den mest sålda singeln det året. 1996 skrev jag ett världstäckande avtal med Universal Records i Tyskland och sålde snabbt guld och platina runt om i världen. 1996 var året som jag åkte till Japan första gången och första albumet som släpptes där sålde mer än 700 000 exemplar.

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Google+

Back to top