Boka

live
fiol
crowd
orchestra
gitarr

 

För att göra det enklare för dig som vill boka mig som artist har jag tagit fram fyra olika showpaket. I samtliga paket kan jag även göra ett akustiskt pre-performance där jag på gitarr sångtolkar artister som Cyndi Lauper, Sting och Bob Dylan bland annat.
Vackert och smakfullt i långklänning eller mer happy mood med allsång. Du väljer.
Dessa shower kan kombineras och det finns möjlighet att skapa andra varianter efter era önskemål.

 

Pandora & DJ
Showen i det slimmade formatet. Jag och en DJ kör ca 45 min show med Pandora hits där även den akustiska gitarren kommer fram under några låtar. Min DJ kan även spela musiken under hela kvällen om det är ett önskemål. 

Pandora & breakdansare
Mycket visuell show på ca 45 min med mina sköna klubbhits förstärkta med art break dance och om möjligheten finns gör vi även klädbyten.

Pandora & band
Trummor, keybord och violinst bildar mitt egna unika band. En designad show som passar för klubben men även för den stora scenen. Vi lirar alla mina tunga hits från min 20 åriga karriär till välkända softare låtar.

Pandora & stråkorkester
Jag har vid ett flertal tillfällen uppträtt på TV galor och konserthus med välkända finska Riku Niemis Orkester RNO.
Repertoaren är allt från Madonna till storbandsklassiker för den breda publiken. Men höjdpunkten är mina egna hits specialarrangerade för stråkorkester. En oslagbar kombination med mycket skratt, grymt sväng och storslagen musik.

 

Kontakta mej på mail eller med formuläret nedan för förfrågningar och bokningar

Genom mejl

Meljadress: anneli@pandora.se

Kontaktformulär

Namn

Mejl
Meddelande
Fyll i tecknen du ser på bilden
*

”Trust Me – vem kan man lita på”

2013 tog jag ett för mig faktiskt livsavgörande beslut. Att ta tillbaka kontrollen.
Jag beslutar mig för att separera för gott från kontrollerande män och satte därmed stopp för år under andras kontroll. Den här föreläsningen föddes när jag under den här tiden försökte förstå hur allt hänger ihop och började skriva min livshistoria.

Event

Planerar ni ett event och behöver en eventkoordinator eller bollplank? Jag har lång erfarenhet av arrangemang stora som små, ett brett kontaktnät av artister och olika typer av leverantörer.
Jag åtar mig allt ifrån att vara med som bollplank under processen till att projektleda underhållningen av eventet.

Pandora

1993 var året det hela startade med låten "Trust Me" som blev den mest sålda singeln det året. 1996 skrev jag ett världstäckande avtal med Universal Records i Tyskland och sålde snabbt guld och platina runt om i världen. 1996 var året som jag åkte till Japan första gången och första albumet som släpptes där sålde mer än 700 000 exemplar.

Youtube

Error type: "Forbidden". Error message: "The request cannot be completed because you have exceeded your quota." Domain: "youtube.quota". Reason: "quotaExceeded".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Check in YouTube if the id Pandorano1 belongs to a username. Check the FAQ of the plugin or send error messages to support.

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Google+

Back to top